Posted by: lazytown2009 | 22.05.2010

Пазаруване от Амазон

Регистрация

За да пазарувате от сайта, първо трябва да се регистрирате. След като влезете на основния сайт на Amazon най-горе до логото натиснете New customer? Start here и следвайте указанията.
Попълнете адреса на който ще получавате пратките си – българският ако ще се доставят директно или адреса на избрания посредник ако ще поръчвате до местен адрес.

Кои търговци доставят директно до България:

  • Amazon.co.uk – преобладаваща част от продуктите се продават директно от amazon. Ще разберете че е така когато до снимката в началото на страницата на продукта пише “Dispatched from and sold by Amazon.co.uk“;
  • Търговци, които доставят до zone Europe 3 (ще разберете че доставят даден продукт до тази зона когато от страницата на избрания продукт кликнете върху линка на самия търговец даден след текста Dispatched from and sold by……. и погледнете таблицата с описание на предлаганата доставка и shipping rates).

Поръчка

След като изберете продукта, който искате да поръчате, натискате бутона Add to shopping cart вдясно на продуктовата страница, а когато сте добавили в кошницата си всички желани продукти, влезте в нея и натиснете бутона вдясно Proceed to checkout. Тук ще потвърдите вашите данни за адрес и получател на доставка. Ако сте добавили продукт, който не се доставя до България, това е мястото където ще ви излезе съобщение, че трябва да махнете съответния продукт от кошницата си. След като въведете данните за плащане и потвърдите всичко, поръчката е направена.

Изтоник – www.pazaruvane.com

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: