Posted by: lazytown2009 | 20.11.2009

За филма Бранди и господин Уискърс


Оригиналният рисуван комедийно-приключенски сериал „Бранди и г-н Уискърс“ следва неволите на една необичайна двойка приятели – разглезено куче и шантав заек, чийто цветущ (и все пак доста необичаен) дом е Амазонската дъждовна гора.

Сериалът е по идея на Ръсел Маркъс и е продуциран от Walt Disney Televison Animation и предоставя различни нива на комедия, нагледни номера и физически хумор както за децата, така и за техните семейства. След като Бранди и господин Уискърс неочаквано се озовават насред Амазонската джунгла, те трябва да се научат да разчитата един на друг и след време започват да оценяват различията помежду си.

Историята започва на злощастен полет за Рио, където разглезеното женско куче Бранди се среща с шантавия заек г-н Уискърс в товарния отсек на самолета; Уискърс без да иска отваря вратата за товари, поради което те попадат в Амазонската дъждовна гора. Въпреки огромните разлики между тях (Бранди е умна, обича да командва и идва от сравнително богато семейство от средната класа, докато г-н Уискърс е непохватен, живят е в зоопаркове, лаборатории и домове в предградията, а хигиената му е в най-добър случай съмнителна), двамата развиват
взаимоотношения на брат и сестра, докато преживяват това приключение заедно… и се опитват да открият пътя към дома.

По време лудориите си в джунглата те се срещат с всевъзможни цветущи представители на местната амазонска фауна. Между тях са Лола Боа, объркана змия с комплекс за малоценност; Ед, общителна обикновена речна видра, която се чувства много по-добре под водата, отколкото на сушата, и е най-добрият приятел на г-н Уискърс; Мерил и Шерил, тукани-близнаци, които постоянно се „кълват“ една друга; Марго, изтънчено пръчковидно насекомо, което гледа с уважение
на Бранди и често мисли, че всичките животни в джунглата са под нивото ́и; както и Гасп́ар льо Гек ́о, егоистичен и самопровъзгласил се за водач на джунглата.

Превод: Д.Г. Мавров

Източник – www.telemaniac.com

Advertisements

Responses

  1. Уискърс и Бранди е много-хубав филм.Препоръчва се за деца над 2 години.Анимационен е .

  2. da

  3. Аз харесвам ролята на БРАНДИ.
    но не оспявам да го гледам.

  4. И аз немога да го гледам .

  5. супер еееее….


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: