Posted by: lazytown2009 | 01.11.2009

За филма The Emperor’s New School

The Emperor's New School

Анимационният комедийно-приключенски сериал на „Дисни“ „Новото училище на царя“ е направен по популярния кинофилм на „Уолт Дисни пикчърс“ „Омагьосаният император“ и разказва за бъдещия император Куско, който трябва да завърши училище преди да застане на трона и да стане пълноправният император.

Сериалът съдържа много комедия и физически хумор, както и темата за семейството и приятелите. След като Куско се озовава в училище, той трябва да научи как да разчита на себе си и околните си, за да премине успешно всички предмети.

Куско е егоцентричен и разглезен тийнейджър, чието мото е „It’s all about me.“ („Аз съм най-важният“). Той вече е отпразнувал рождения си ден, който би трябвало да отбележи встъпването му като император, но има един малък проблем – попечителският му фонд върви заедно с указания, според които той трябва да завърши Академията на Куско, за да получи богатствата и да застане на трона. До тогава на куско е  забранено да да влиза в царския си дворец и е принуден да живее с обикновения човек П̀ача, жена му Чика и децата им Типо, Чака и Кути. Начинът на живот на П̀ача е много различен от това, на което е свикнал Куско, и въпреки понякога размирните им взаимоотношения, П̀ача е като баща за Куско. Малина, приятелката на Куско, която го подкрепя, е единствената която наистина може да държи настроението му в ред. Тя е добра във всичко и Куско сериозно си е паднал по нея. Врагът на Куско, Изма, се е маскирал като директора на Академията на Куско, директор Амзи, за до изпълни големия си план – да предотврати завършването на Куско, за да може тя да стане император. Също така, тя е поставила под прикритие в училището глуповатия си помощник Кронк, който изпълнява ролята на съученик и приятел на Куско, за да и помогне да изпълни своите планове.

Превод: Д.Г. Мавров

Източник – www.telemaniac.com

Advertisements

Responses

  1. mnogo smeshno filmche i interesno

  2. това е много интересно и яко.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: