Posted by: lazytown2009 | 15.09.2009

За филма Kim Possible

Ким Суперплюс (на английски: Kim Possible) е американски анимационен сериал, създаден от Walt Disney Television Animation през периода 2002—2007 г. Сериалът разказва за Ким Суперпюс, момиче тинейджър — боец срещу престъпността, което непрекъснато трябва да се справя и с широкия свят, семейството, и ежедневните объркващи ситуации в училище. Тази анимация е представена като екшън, но също има безгрижна атмосфера и чести усмивания на конвенциите и клишетата на тайният агент. Тя се бори за справедливост в екип със своя приятел Рон Стойситук, също тийнейджър и неин съученик. Най-често Рон и Ким влизат в двубой срещу д-р Дракон, Шиго, Дъф Килиган и Маймун Зъл.

Въпреки необичайните занимания на Ким, тя има много приятели, участва в клуба за мажоретки, излиза на срещи с момчета и се вмества идеално в училищния живот. Сред останалите главни герои във филма са Моник, която ѝ е приятелка и съученичка и работи като продавачка в магазина на „Клуб Банана“, и Бони, която играе с нея в училищния клуб по мажоретство и не може да понесе мисълта, че Ким е по-добра от нея в нещо.

Филмът е излъчен през 2005 г. по Канал 1, като е обхванат първия сезон и част от втория. Филмът е озвучен със синхронен дублаж, записан от студио „Александра аудио“. От октомври 2008 г., Jetix излъчва първи сезон на български (а преди това от 11 август 2008 на английски) със същия дублаж, тъй като той е продуциран от Disney Character Voices International. Все още не е известно кога ще бъде излъчен втори сезон, както и дали непреведените епизоди ще бъдат със синхронен дублаж.

Източник – Уикипедия

Advertisements

Responses

  1. Ким супер плюс е страхотно анимационо филмче. Тое на трето място от любимите ми.

  2. Ким супер плюс еинтересно филмче.

  3. Ким супер плюс е любимото ми филмче.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: