Posted by: lazytown2009 | 13.09.2009

DISNEY CHANNEL идва

Disney Channel идва на 19 септември
От 19 септември на територията на България стартира новият детски канал, предназначен за деца и тийнейджъри – Disney Channel. Той ще предложи на децата над 18 часа забавление с любими анимационни герои като Мики Маус, Мечо Пух, Ким Суперплюс и др., както и някои любими и забавни образи като Хана Монтана, Магьосниците от Уейвърли Плейс, Джонас Брадърс и др.

На 11 август 2008 год. Jetix стартира излъчването на част от програмите на Disney Channel и Toon Disney в своята програма. Малчуганите имаха възможност да се запознаят с някои нови герои като “Финиъс и Фърб” и “Американски дракон: Джейк Лонг” и др. Сега децата ще имат възможността да се насладят, както вече на познатите си герои, така и на някои нови като “Зак и Коди”, “Бранди и мистър Уискърс” и др.

Програмата на Disney Channel ще започва с детският блок Playhouse Disney. Това е блокът за най-малките деца на възраст от 2 до 6 годинки, като те ще имат възможността да се забавляват с Мики Маус, Мечо Пух и др.

Сред заглавията, които ще се излъчват в детският блок са “Приключения с Мики Маус”, “Моите приятели Тигъра и Мечо Пух”, “Ханди Мани” и др. Сред тези заглавия присъства и един от най-харесваните сериали сред малчуганите “Мързелград”.

Веднага след Playhouse Disney започва програмата за децата във възрастта 6-14 години. За тях Disney Channel е подготвил едни от най-интересните анимации, които ще продължават през целият ден.

Част от анимационните заглавия, които детският канал ще предложи на България са “Финиъс и Фърб”, “Ким Суперплюс”, “Американски дракон: Джейк Лонг”, “Бранди и мистър Уискърс”, “Новото училище на царя” и др. Сред анимациите на Disney Channel ще се излъчват и някои хитови заглавия от програмата на Jetix като “Тотали спайс” и “Монстър Бастър Клъб”.

Вечерната програма на Disney Channel е предназначена за тийнейджърите във възрастта 14 – 18 години и за семействата.

Програмата вечер ще включва някои много забавни сериали като “Магьосниците от Уейвърли Плейс”, “Джонас”, “Зак и Коди” и др. В програмата ще присъства и най-новият 3-ти сезон на сериала “Хана Монтана”, както и едно от любимите заглавия на тийнейджърите “Русалки”.

Всяка вечер Disney Channel ще предлага и вечерно кино. Disney Cinemagic ще предложи на зрителя заглавия като “Училищен мюзикъл”, “Кемп Рок”, както и премиерата на “Princess Protection Program”.

След старта на Disney Channel, каналът ще бъде преведен изцяло на български език.

Източникhttp://www.slusham.com

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: